Külalistemaja Rannaliiv

Puhkus mere ääres

Puhka hubases majutuses mere ääres

Tere tulemast Lahemaale, Võsule ja Võsul asuvasse külalistemajja Rannaliiv. Siin on võimalik aastaringselt korraldada erinevaid meeldejäävaid tähtpäevi, sünnipäevasid, pidusid, seminare, koolitusi, laagreid ja ka muidu mõnusalt puhata –  kas üksi, pere või sõpradega.

Rannaliiva külalistemajas saate kasutada majutust vastavalt oma soovidele ja vajadustele. Ära mahuvad ära kõik pereliikmed, sõbrad ja kolleegid. Samas sobib puhkekoht ideaalselt ka üksi tulemiseks!

Meil on kaheksa standardtuba, kaks juuniorsviiti, peretuba. Üksi puhkajad saavad peatuda singletoas. Majas on enamus tubadel rõdud ning maja on varustatud konditsioneeridega, nii et ka kõige palavamal suvepäeval pakub hotellituba mõnusat jahedust ja talvel hubast soojust.

Lisaks peamajale on privaatses hoovis üks kämping ja aiamaja neljale inimesele. Pakume võimalust tulla ka oma matkaautoga meie rohelisse hoovi puhkama, või telkida meie hoovis / üle jõe metsikus padrikus. Välimajutusega on võimalik tarbida ka elektrit. Hinna sees on pesemisvõimalus majas ja WC-kasutamine. Kõikidele meie klientidele on majas ja hoovis tasuta Wifi!

Kui sul on soov tulla Võsule puhkama või tööd tegema – võta meiega ühendust. Leiame koostöös Teiega kõige sobivamad lahendused.

Puhkus, üritus või tööreis
hubases mereäärses majutuspaigas

Võsu on ajalooliselt tuntud armas kuurort põhjarannikul. Siin on kena supelrand ja ilus loodus. Ümbruskonnas on palju vaatamisväärsusi. Aktiivse- või sportpuhkuse ihalejad leiavad siit samuti oma. Kalamehed saavad Kuradisaare juures kevadel ja sügisel forelli ning lõhet püüda, tormised ilmad meelitavad lohesurfareid. Julgemad sukelduvad meres vanadele vrakkidele.

Pärast aktiivseid tegevusi saab Rannaliiva saunas võtta hüva leili.

Kes soovib vaikust ja rahu, sel on võimalik külastada Võsu raamatukogu, võtta endale mõned meelepärased romaanid ja nautida Rannaliiva hoovis oma mõnusat raamatut.

Võsul asub korralik paadisadam, pood ning palju lõbustus-, toitlustus- ja ajaviiteasutusi.

Parim kingitus on elamus ja emotsioon

Ideaalne võimalus kinkida oma sõbrale või lähedasele Rinnaliiva kinkekaart, pakkumaks rahulikku lõõgastust ning parimat puhkust. Rahalise summa kinkekaardile saab valida personaalselt.

Kinkekaartide kehtivusaeg on 12 kuud.

– Kinkekaarte on võimalik osta nii rahalises väärtuses kui ka kindla teenusena.

– Kinkekaarte saab kasutada kaardil märgitud kehtivusaja ja summa või teenuse piires.

– Kinkekaart ei ole vahetatav rahaks.

– Kaduma läinud kaarti ei asendata.

– Kinkekaardiga ei saa osta teist kinkekaarti.

Tagasiside

Flag_of_Estonia

“Hommikusöök oli väga maitsev ja toitev, eriti omlett! Peretuba hea planeeringuga ja hubane. Sisseregistreerimise kellaaeg paindlik, lemmikloomad lubatud 🙂 ”

Anne

Flag_of_Estonia

„Tünnisaun tähistaeva all oli super! Ja pärast seda veel saun ka.”

Kaja

Flag_of_Estonia

„Voodi ja padjad olid mugavamad kui Eesti hotellides enamasti 😊 Asukoht muidugi super. Igati mõnus ja soovitan soojalt.”

Triin

Flag_of_Estonia

„Kena ja mõnus koht, sõbralik personal ja maitsev hommikusöök.”

Hille

PEATU LOODUSE SÜDAMES

Võta hetkeks aeg maha, korralda suvepäevad. Mine seltskonnaga matkama või vii läbi koosolekuid ja seminare

TUTVU LAHEMAA KÕIGE IMELISEMATE MATKARADADE JA VAATAMISVÄÄRSUSTEGA

Rannakild OÜ on saanud toetust Leader meetmest. Toetuse kasutamise üldiseks eesmärgiks on pakkuda piirkonda külastavale sise- ja välisturistile kvaliteetset majutusteenust looduskaunis kohas ning turismiga kaasnevaid lisateenuseid koostöös teiste piirkonna ettevõtetega. Konkreetseks eesmärgiks on osta majutusteenuse pakkumiseks juurde kaks aiamaja ning sisustada vajaliku mööbliga ja osta mobiilne majutushaagis.

Verified by MonsterInsights